Flandern Rundt – 19. maj 2024

Flandern Rundt blev kørt hårdt i et meget varmt vejr. Dagen før var det en smule koldt og regn, så omslaget til meget varmt kom bag på mig. Jeg fik det svært i varmen og jeg fandt aldrig min rytme. Benene kom heller aldrig med, og jeg havde det i det hele taget dårligt. Man kan ikke gemme sig i sådan et løb og bare køre med, så midt i løbet valgte jeg at give mit  “sidste” til holdet. Heldigvis gav det pote og vi fik en mand på 2. pladsen i løbet. Jeg har været lidt bitter over, at det ikke spillede for mig. Jeg har tænkt meget over, om jeg fik væske nok dagen før og på selve dagen, hvor vi først startede kl 16.00 . Jeg tror det ikke, så det vil jeg virkelig lære af. Den fejl skal ikke gøres igen.

Nu vil jeg se fremad og ikke gå og være bitter over et dårligt Flandern Rundt.

Share this content: