Nakskov og Nysted – 15. og 16. juni 2024

Vi skulle starte weekendens løb med en 26 km lang enkeltstart. Normalt er enkeltstarten ikke min favoritdisciplin og slet ikke i det regnvejr, som himlen syntes, vi skulle have lige netop den dag. Jeg kom fint af sted og benene var faktisk samarbejdsvillige. Det kørte for mig. I sådan et vejr, hvor man faktisk ser meget dårligt gennem visiret på hjelmen, er det godt at have hold-bilen efter sig, for der får man meldinger om f.eks skarpe sving. Og selvfølgelig skete det, at min radio ikke virkede. Jeg fik ikke meldingen om, at et 90 gr. sving kom lige om lidt. Det resulterede i, at jeg røg i grøften og fløj langt ind på en mark. Heldigvis ramte min cykel mig ikke, da den landede. Jeg kom på cyklen igen, men tiden gik jo. Jeg fandt hurtigt rytmen igen og det hele endte med, at jeg fik en ganske udmærket tid. Nu ved jeg, at enkeltstarten ikke er helt dum for mig og jeg nok skal forbedre mig i den kommende tid.

Søndagen stod på linjeløb. Vi kom godt fra start ud på en meget flad rute. Jo fladere, jo værre for mig. Jeg vil helst have så mange bakker som muligt, men sådan er Lolland altså ikke bygget. En gruppe af store drenge kom af sted og efter nogle omgange lå jeg i næste gruppe, ca 40 sek. efter. Vi kunne se op til første gruppe og jagten var blevet sat ind. Vi havde sat en stor gruppe, der nu dannede 3. gruppe. 

Og så blev det hele ødelagt. A-feltet med Mads Pedersen i spidsen nærmede sig den 3. gruppe juniorer og derfor stoppede man vores løb. 3. gruppe fik lov til at køre op til os i 2. gruppe ( Hvorfor?) A-feltet kørte forbi og vi blev sat i gang igen. Dog blev den førende gruppe sat i gang alt for tidligt i forhold til os, så da vi kørte forbi dommervognen næste gang, var 2. gruppe pludselig 4 min. efter de førende. Det var godt nok noget lort, når det hele tegnede positivt, for løbet blev totalt ødelagt. Det mest positive var, at mine ben virkede perfekt. 

Nu vil jeg se fremad og koncentrere mig om DM i Herning næste weekend.

Share this content: