Tour de Himmelfart i Odder – 9.-11. maj 2024

Hele Team Mascot kørte Tour de Himmelfart i Odder. 5 hårde etaper over 3 dage. Jeg havde på forhånd udtænkt mig bakketrøjen, da de fleste af løbene foregår i det meget kuperede terræn. 

Det hele startede ret godt. Jeg fik ikke trøjen, men jeg lå 2 point bag en svensker, der også havde drømmen om trøjen. Dagen efter var det mig, der trak det længste strå og jeg kom på podiet i den røde bakketrøje. En rigtig god fornemmelse endelig at få trukket en førertrøje over hovedet. Jeg beholdt trøjen, men i det sidste løb – kongeetapen – lavede jeg en rigtig træls fejl som gjorde, at jeg mistede trøjen. Fejlen vil jeg ikke engang skrive om, men jeg vil gerne sige, at jeg ALDRIG begår sådan en dumhed igen. Jeg var dybt skuffet og ærgerlig, for jeg var så tæt på. MEN intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. Jeg lærte en hel del om at være ham alle ser og kører efter og jeg lærte af de fejl jeg begik. Nogle små fejl, som ingen andre opdagede, men som alligevel sad i mit hoved. Nu skal jeg videre. Jeg har haft en lille pause og turen går på fredag til Belgien, hvor jeg skal køre Flandern Rundt. Der er nogle gode lange bakker, som jeg glæder mig til. Jeg ved, at jeg er god, når det går opad. Jo længere og hårdere de er, jo bedre er jeg.

Stay tuned 🙂

Share this content: