Vejle, 21. april 2024

Løbet i Vejle er et af de typiske danske løb. Der var en god lang bakke, som faktisk lå helt fint til mig. Men desværre var der pokkers modvind, som gjorde, at det var meget svært at sidde foran og køre væk. Alle kunne ligge i læen og få fordel af det. Jeg kunne selvfølgelig godt have tænkt mig, at bakken var stejlere og længere, men det var den jo ikke. På første omgang stak verdensmesteren af. Det skete på et sted, hvor ingen havde regnet med det. Mascot havde en vågen rytter, der kørte med. Han opgav dog og lod sig falde tilbage, da han ikke troede på egne evner. 

Derefter udviklede løbet sig til et COWBOY-løb. Alle stak i højre og venstre, men ingen kom rigtig væk. Så gik det i stå og så kørte vi igen. Alt i alt et lidt træls løb, og jeg havnede i feltet og kom i mål midt i. 

Jeg synes stadig, at jeg kan mærke og se, at jeg er god, når det går opad. Formen er god, så jeg ser frem til løbet Kolding og Tour de Himmelfart i Odder. Derefter er det Flandern Rundt i Belgien.

Share this content: