Penn Ar Bed – Pays d’Iroise – Frankrig, 13.-14. april 2024

Jeg blev udtaget til at køre dette franske etapeløb i Bretagne i weekenden den 13.-14. april.

Det er ikke tit, der skal kæmpes om en bjergtrøje, men det skulle vi i dette løb. For mig var det spændende, for det er der, jeg har mine forcer.

Første løb var 102 km linjeløb. Vi var 170 ryttere til start, så der var virkelig kamp om at komme frem i feltet. På de første bjerge fandt jeg ud af, at jeg godt kunne køre med om de sjove placeringer, så på bjerg 3 gav jeg den noget gas og blev 1. mand over stregen. På bjerg 4 blev jeg nummer 4 og dermed sluttede første etape med en sammenlagt 3. plads i bjergkonkurrencen. Helt godt!

2. etape var en kort enkeltstart, så der var der ikke bjerg-point af køre efter. 

På løbets “kongeetape” på 120 km var der lidt flere point at køre efter, så jeg startede med en 4. plads på bjerg nummer 1, en 2. plads på bjerg 2 og en 3. plads på bjerg 3. Sammenlagt blev det til en 3. plads i det samlede resultat. 

Jeg er godt tilfreds med resultatet, for det giver et godt billede af, hvilken ryttertype jeg er. I dette løb konkurrerede jeg mod nogle meget stærke bjergryttere fra hele verden. Jeg kommer hjem med en god mavefornemmelse og er blevet sulten efter mere. Så kom bare med nogle flere bjergløb, så skal I bare se 🙂

Share this content: