EM i Pont-Chateau, Frankrig – 5. november 2023

EM i 2023 blev en lidt underlig oplevelse. Et uvejr ville trække ind over området, hvor EM skulle afvikles og derfor lavede arrangørerne helt om på programmet. Alle løb skulle afvikles på én dag og det gav os ryttere nogle logistiske udfordringer. Men som altid fandt vores hjælpere løsninger og det endte med at EM blev afviklet helt godt.

Jeg synes selv, at mine forberedelser var gode, og selv efter løbet på Koppenberg, hvor benene blev sat på en voldsom prøve, føltes de gode og parate til endnu et hårdt løb.

Starten på løbet var god, men en englænder, der stod i rækken bag mig, tyvstartede og pressede sig op mellem mig og min sidemand, lige inden starten gik. Det resulterede i, at han efter ca 30 meter kørte en smule på tværs og rev mig og 2 andre med ned i asfalten. Idiot. Jeg slog mit skinneben temmelig meget, men kom på cyklen igen, men med ca et minuts forsinkelse. Altså var mine chancer spildte. Som løbet skred frem, fik jeg hentet nogle ryttere, men mit ben gjorde nu så ondt, at jeg måtte udgå og finde ind i teltet til lægerne.

Jeg havde fået et træls hul på skinnebenet, men det blev renset og lappet. 

Hvor er det en skam, at det skulle ende sådan. Jeg havde glædet mig til at lave et godt resultat, men sådan gik det ikke. Sådan er cykelløb også.

Nu vil jeg se fremad og tage en lille løbspause. Derefter er der lige et JM i Skive og så venter en træningslejr på Tenerife. I midten af december er der World Cup i Belgien og det bliver der, hvor næste slag skal slås. Jeg glæder mig allerede.

Share this content: