Düsseldorf, Tyskland  – 14. oktober 2023

Denne weekend stod på to UCI-løb. Det første var i Düsseldorf i Tyskland. Banen var lagt på og om den fineste travbane. En travbane er flad og det var det meste af ruten også. Altså en bane for de rigtig hurtige og ikke så meget en bane for de mere tekniske ryttere.

Vejret havde været vådt om natten, så banen var blevet tung, men det gjorde ikke så meget. Jeg lavede mig en god start. Den blev ramt lige i plet, så jeg kom først gennem den første del af banen, med rigtig mange af de allerstærkeste europæiske juniorer lige i baghjulet. Der var nogle rigtig lange stykker på grus og der kneb det med at holde mig foran, så jeg måtte slippe fronten og give den til de store “tonsere”. Der blev hurtigt dannet en frontgruppe på 15 mand og vi holdt sammen lige til målstregen. Banen var så hurtig, at ingen kunne slippe væk, så min 12. plads er jeg rigtig godt tilfreds med. Specielt, når jeg ser ned over listen af navne, der kun var et par sekunder hurtigere end mig.

Efter løbet blev camperen pakket og vi gik tidligt i seng, for vi skulle tidligt op og videre ind i Holland til Oisterwijk.

Share this content: