Stockholm, Sverige – 8. oktober 2023

Hjemme igen fra Stockholm. Det var en lang tur, hvor vi startede ved færgen i Grenå og tog turen over til Halmstad. Derfra videre til Stockholm. Det er en lang tur mod nord-øst og det kunne mærkes på den lave temperatur og den kolde vind. 

Banen i Stockholm er en af de “hurtige” uden for mange tekniske segmenter. Den passer mig ikke helt godt, men alligevel en god bane at køre. 

Jeg fik ikke nogen god start. Jeg er næsten sikker på, at jeg ikke var klikket ordentligt i pedalen, så derfor røg jeg hurtigt ned på en 5. plads. Lidt en skam, for jeg blev ellers seedet til forreste startrække. Allerede på det første stykke kørte jeg mig i spidsen af feltet, men jeg var vist lige ivrig nok, for jeg kom for hurtigt ind i et sving med løst sand og væltede. Kæden røg af, men heldigvis var der ikke længere end ca 25 meter til pitten. Men de to i pitten blev helt rundtosset, da jeg kom løbende, så mit cykelskifte, blev heller ikke godt. Nu var jeg godt og grundigt sat af feltet, men stille og roligt kørte jeg ind på dem igen. 2 ryttere, en svensk og en belgier, var sluppet fri og lå allerede langt foran. Jeg kom godt op og lå forrest i det jagtende felt, men jeg kunne godt se, at de 2 forreste kunne vi ikke nå. Det løb var kørt, så jeg skulle gå efter den sidste podieplads. På næstsidste omgang lavede jeg det afgørende ryk og kom fri. Det hele endte med at jeg kørte 3. pladsen hjem. 

Man må sige, at med så bøvlet et løb, er jeg tilfreds med min indsats. Og de 15 UCI-point kan jo godt bruges til de næste løb i Tyskland og Holland.

Share this content: