Vrads Bjerg Grand Prix – 20. August 2023

Løbet er et meget kuperet løb med 1460 HM på 108 km. Nok det mest kuperede løb på kalenderen i Danmark.

Vi var 5 Mascot’er til start, så vi var ret godt stillet til at gøre det godt. Jeg havde kørt et gadeløb om lørdagen i Birkelse, så jeg var en smule spændt på, om benene var mærket. Umiddelbart havde jeg ikke følelsen af, at de skulle være brugte, og jeg plejer da også at være god til løb flere dage i træk. Det holdt også stik den dag.

Jeg var med i en hel del udbrudsforsøg, som ikke blev til noget, men jeg havde virkelig lyst til at lave lidt “ballade”. Desværre styrtede en af mine holdkammerater på 2. omgang og måtte udgå. Det var en skam. Kort derefter kørte et udbrud på 7 mand og jeg kunne se, at der burde jeg sidde med. Jeg tog en hurtig beslutning og prøvede at stikke, men en anden af mine holdkammerater så mig ikke, og slog ud i mig, så jeg måtte en tur i grøften. Selvfølgelig måtte jeg afblæse mit forsøg, men jeg satsede igen kort efter, og det lykkedes mig at komme afsted.  Alt dette havde kostet mange kræfter, men jeg kom op til udbryderne. Desværre blev der så lagt meget pres på, og jeg faldt af udbryderfeltet igen. Jeg tror ikke de var vilde med at få mig med. Øv, at jeg ikke holdt, for jeg mener virkelig, at jeg nu hører til blandt dem, der skal køre om sejrene. Men jeg havnede i hovedfeltet og skulle køre om de kedelige placeringer. Min holdkammerat, Otto, blev nr. 3 og jeg blev 2 i feltets spurt og samlet nr. 8. 

Alt i alt var det ok, men en skam jeg ikke fik udnyttet mine gode ben. Som jeg skrev, hører jeg nu til blandt dem, der skal køre om sejrene, så det vil jeg tage med mig videre.

Share this content: