Jysk- Fynske Mesterskaber i Hobro – 13. august 2023

Vi var 6 ryttere fra Mascot Workwear, der stillede op til løbet i Hobro.

Et løb på ca 90 km på en kuperet rute om Glenstrup Sø lige syd for Hobro.

Vejret var godt og vinden var let.

Vi kom alle fint af sted og feltet holdt sammen på den første omgang. 

Jeg kom godt af sted i det første udbrud, der blev dannet, og jeg havde min holdkammerat, Otto, med. Også to fra Herning, to fra Odder og tre “singler”. Der blev holdt et højt tempo og vi fik lynhurtigt et godt hul ned til feltet, hvor vores holdkammerater sad og bakkede af, sammen med de andre hold, der havde folk med i udbruddet. Vi kørte fint sammen indtil den sidste omgang, hvor Daniel fra Herning stak af. Udbruddet blev sprængt og vi kørte alle vores chancer. Jeg kom ind som 9. og det havde sine årsager. Det er nemlig sådan, at i løb under 100 km, må man ikke få langet drikkedunke i løbet, og det havde jeg fuldstændig glemt i mine forberedelser. Det er efterhånden sjældent, at løbene er så korte, så en dum fejl af mig.

Det betød, at jeg løb helt tør for drikkevarer midt i løbet, så da det hele blev alvorligt på sidste omgang, gik jeg fuldstændig kold. Jeg rystede og fik gåsehud over hele kroppen, og der var absolut ikke noget tilbage i mig. Dum fejl.

Jeg kom i mål inden feltet kom, så jeg endte da i den pæneste fjerdedel. Det er med garanti sidste gang jeg laver så dum en fejl.

Share this content: