UNO-X cup i Vejen – 18. juni 2023

Inden jeg lige fortæller om løbet i Vejen, får I lige et meget kort referat fra de foregående løb. De er ultrakorte, da jeg måtte lave en DNF i begge løb. Det er ikke ret sjovt, men min ryg har drillet mig rigtigt meget. Jeg er nu startet i behandling og det virker, så jeg kunne gennemføre løbet i Vejen sidste weekend. Det gør stadig ondt, men ikke så meget som før. Mere vil jeg ikke fortælle om de foregående løb.

I Vejen skulle vi køre 125 km i meget varmt vejr. Jeg har det fint med meget varme (-og også i meget kulde) så det var ikke noget problem for mig. Det vigtigste for mig var, om min ryg var blevet bedre, så jeg kunne gennemføre løbet.

Løbet kom godt i gang, og vi fik et par mand med i udbruddet. Lidt senere sprang 2 mand mere op til udbruddet, så vi nu har 4 mand siddende der. Det var jo en rigtig god situation for os. Mit job var, at jeg skulle sidde og bakke lidt af nede i feltet. Det var et rigtigt cowbøy-løb i feltet, så der skulle arbejdes hårdt. Min ryg gjorde ondt, men ikke så meget som tidligere, så det var positivt. Jeg kunne også gemme mig lidt i feltet engang i mellem, så ryggen kunne “hvile”. Min behandler siger, at jeg skal have 4-5 behandlinger, før jeg vil kunne mærke effekten fuldt ud.

Team Mascot fik et tilfredsstillende resultat og vi har nu førertrøjen i UNO-X cupen. Jeg sluttede “nede i dyngen”, men var mest tilfreds med, at jeg kom helt igennem.

Share this content: