Løbsrapport fra Pinsen 2023

I Pinsen blev der kørt 3 løb.

I Horsens, om lørdagen, måtte jeg udgå på 4 omgang, da jeg mistede kæden. Den var viklet godt og grundigt ind i pedalen, så der var intet at gøre.

I Herning, om søndagen, nåede jeg kun til anden omgang, før den igen var gal med kæden. Jeg havde ellers fået en ny kæde på, men det var åbenbart ikke nok.

I Randers, om mandagen, startede jeg ikke. Vi kunne simpelt hen ikke få de kædeproblemer væk. Vi havde ellers sat en anden klinge på, men den var åbenbart for slidt. Det virkede i hvert fald ikke, for kæden lagde sig oven på tænderne, når jeg skiftede hurtigt, og faldt så af.

Alt i alt en rigtig træls Pinse. Nu må alt bøvlet gerne forsvinde, så jeg igen kan få lov til at køre nogle gode løb. Bøvl er ikke sjovt  !!

Share this content: