Løbsrapport fra Tour de Himmelfart – 2023

Jeg var spændt på dette løb, som var et løb over 5 etaper på 3 dage. Ikke så spændt på mine egne resultater blandt de ca 130 deltagere, men mest spændt på, om jeg nu er ved at være helt med igen, efter mit uheld med bussen.

Vores hold var ikke i stærkeste opstilling, da vi kun var 6 ryttere. Et par af mine holdkammerater er ude med skader, så vi vidste, at det vil blive et hårdt løb, hvis vi skulle vise noget som hold.

Alt i alt lykkedes vi rigtig godt. Det endte med nogle fine placeringer på etaperne og vi vandt den samlede holdkonkurrence.  Vi er stadig ”kun” 1. års ryttere, så vi må da sige, at vi gør det godt.

Jeg er godt tilfreds med min egen tilstand. Jeg kunne godt mærke mit knæ, men det er blevet langt bedre på den sidste uge. Mine kræfter i løbet blev brugt på at forsvare de placeringer mine holdkammerater havde, og der var rigeligt at lave. Der blev lukket rigtig mange huller. Jeg er tilbage for fuld styrke !!

Jeg glæder mig til vores hold bliver fuldt bemandet igen, så vi kan arbejde videre med at ”arbejde som hold”.

Share this content: