Middelfart – 13. maj 2023

Løbet i Middelfart er et lidt specielt løb, idet der er ca. 2 km grus pr. omgang. Vi skulle køre 7 omgange og i alt 87 km. Vejret var fint solrigt og næsten ingen vind. Vi var 6 Mascotter til start og vi gav den gas allerede på første omgang og det lykkedes at få splittet feltet ad med 2 af mine holdkammerater i første gruppe. Jeg sad fint i hovedfeltet, men desværre punkterede den ene af Mascotterne allerede anden gang vi kom til grus-stykket og derfor måtte vi prøve at lukke udbruddet ned. Det brugte vi næsten 3 omgange på at forsøge. Jeg kunne godt mærke, at efter min lange pause ( efter mit hårde møde med bussen) var mine ben ikke så gode som før, så jeg måtte hjælpe, så godt jeg kunne. Jeg “ofrede” mine ben og måtte til sidst opgive at hente udbruddet. Inden løbet havde jeg indstillet mig på, at løbet skulle være et træningsløb, for simpelt hen at komme tilbage i den gode form, så da jeg måtte slippe feltet, fortsatte jeg med at køre så hårdt som muligt, for at få en god træning ud af den sidste del af løbet.

Jeg må konstatere, at jeg mangler noget af min gode “form”, men jeg er sikker på, at den hurtigt kommer igen. Næste weekend skal vi køre Tour de Himmelfart i Odder. 3 dages cykelløb (5 etaper) bør gøre noget godt for benene.

Share this content: