Et kedeligt uheld.

Jeg bor højt i Hinnerup, så når jeg starter mine træninger, skal jeg altid køre nedad. Det gjorde jeg den dag hvor en bus desværre valgte ikke at overholde sin vigepligt og kørte lige ud foran mig. Jeg kørte selvfølgelig stærkt, for det gik jo nedad, og jeg nåede overhovedet ikke af bremse, men ramte bussen. Ambulance, politi og alt hvad der hører til et færdselsuheld blev alarmeret. På hospitalet blev jeg undersøgt overalt og heldigvis blev jeg næsten frikendt. Min skulder og mit ene knæ havde fået hårde slag, så jeg har måttet holde trænings- og løbspause i ca.14 dage. Men ellers har jeg det godt og jeg ved, at jeg har været meget heldig, når nu uheldet var ude. Min cykel måtte kasseres, men det er der jo råd for. Nu ser jeg fremad og håber, at jeg lynhurtig finder tilbage i den gode form jeg havde inden uheldet.

Share this content: