Rapport fra træningslejren i Spanien – uge 6 og 7 2023

Min cross-sæson er overstået og landevejssæsonen er allerede igang. Desværre har jeg været “nede” med en ordentlig gang influenza, inden årets første træningslejr i Spanien. Jeg tog til Calpe om tirsdagen og jeg havde stadig influenza i kroppen. Allerede tirsdag eftermiddag kørte vi en lille tur, bare for at få benene igang. Onsdag var også en lettere omgang, men torsdag og fredag trykkede jeg mere på speederen. Træningerne var på 3-4 timers længde i bjergene og de gjorde godt for benene. Om lørdagen pakkede jeg sammen og drog mod syd til Altea. Her skulle jeg støde til resten af Team Mascot Workwear og booke ind på et andet hotel. Vi tog alle en tur på cyklerne om eftermiddagen. Desværre kunne jeg stadig mærke, at min form har været langt nede på grund af sygdommen. Søndag tog vi en hård tur i bjergene og her synes jeg for første gang, at sygdommen nu var på vej ud af kroppen. Vejret havde ikke været det bedste indtil nu, men endelig begyndte solen at komme igennem. De næste dage var der dømt hård træning, så hviledagen om onsdagen var velkommen. Vi rullede en kort tur og fandt en cafe, hvor vi hyggede os, inden vi rullede hjem til hotellet. Vi fik taget en del gode billeder til holdets INSTAGRAM profil. (søg: teammascotworkwear) . Torsdag og fredag var igen hårde træninger og endelig kunne jeg mærke, at benene igen var ved at være med. Jeg fik træning i rollen som “vejkaptajn”. Altså ham, der har kontakten til følgebilen og som skal/kan tale med både sportsdirektøren og holdkammeraterne, når der skal ske noget i feltet. Alt i alt var det en god træningslejr, men rigtig træls med sygdommen. Jeg skulle have kørt løb i Belgien i weekenden 25./26. februar, men jeg valgte at melde fra, da overskuddet ikke var der. Jeg kunne mærke, at min cross-sæson har været meget lang og at jeg ikke var der, hvor man skal være, for at køre hårde cykelløb. Derfor er min sæsondebut udskudt til løbet i Rødekro i starten af april.

Det er et rigtigt godt hold jeg er kommet på. Vi virker godt sammen – både på cyklen og socialt, så jeg er helt sikker på, at det nok skal blive en både god og sjov landevejssæson.

Det er mig til venstre.

Share this content: