Løbsrapport fra Gullegem, Belgien – 7. januar 2023

Sjældent har jeg set så meget mudder. Det var vildt, men også spændende. Vi var 70 ryttere til start og mange kom fra USA og Canada. Starten gik helt forrygende, for en gang skyld. Jeg mener, at jeg nu har fundet de “vise sten”. De første omgange fløj afsted og jeg rykkede langt frem i rækkerne. Helt fremme som nr. 15. Som løbet skred frem blev mine ben tungere og tungere. Det var jeg blevet advaret lidt imod, da jeg først skal toppe til DM i næste weekend. De blev som sten i slutningen af løbet, men jeg blev alligevel placeret i midten af feltet som nr. 32. Det er OK, når man så også lige ser, at der kun var 12 1. års ryttere, som mig selv, foran.

Nu videre til Zonhoven, hvor der er World Cup i morgen søndag. Spændende om benene bliver lidt bedre.

Tak til alle jer der støtter mig.

Share this content: