Løbsrapport fra Essen, Belgien – 10. december 2022

I weekenden var jeg i Essen, Belgien, og køre UCI-løb. Vi ankom fredag til frokost og vejret var virkelig koldt, men heldigvis var solen fremme, så samtidig var det et flot vejr. Jeg fik prøvekørt bane og fandt ud af, at det var en meget mudret, våd og barsk bane. Lørdag morgen var det let frost og tåget vejr. Jeg prøvede banen tidligt på formiddagen og besluttede mig hvilke hjul, jeg skulle starte med. Løbet skulle starte kl. 12.15 og jeg fik sat gang i min opvarmning en times tid inden. Det var stadig meget koldt, men jeg fik varmet rigtig godt op og jeg var helt klar. Dog frøs jeg mine fingre, men ikke noget vildt. Jeg blev kaldt frem i anden startrække og det var helt fint. Jeg fik taget mit varme overtrækstøj af og var i gang med at rette mine pedaler i den korrekte vinkel, da starten pludselig gik. Meget underligt og ham der stod i række 1, lige foran mig, blev mere forskrækket end mig, så han missede helt og jeg blev holdt tilbage. Ikke fedt, for vi kom længere tilbage end godt var. Selve banen var smal og meget tung, så det var en vild hård kamp at komme fremad. Efter knap to omgange fandt jeg den gode rytme og kørte mig op og endte som nummer 17. Hvis vi skal tælle “førsteårs ryttere” blev jeg nummer 7, så det er jeg tilfreds med. Alt i alt mener jeg, at formen er rigtig god. Eller kunne jeg ikke have kørt mig så godt op i sådan et fysisk hårdt løb. Det tegner godt og nu ser jeg fremad til den 18. december, hvor jeg skal køre Deutschland Cup i Hamborg.

TAK til alle jer som sponsorerer mig. I er uundværlige.

Selvom man fryser, må man være parat til foto.

Share this content: