Løbsrapport fra Kortrijk, Belgien – 26. november 2022

Det var en virkelig fed og smuk rute i Kortrijk i Blegien. Når ruten er god er det altid sådan, at rigtig mange ryttere melder deres ankomst. Jeg blev kaldt frem som nummer 28 i 4. række. Endelig fik jeg en bedre startplacering, men jeg har efterhånden også kørt en hel del løb, med bedre resultater end min startplacering. Jeg fik en træls start og jeg tror, at jeg er alt for “pæn” i starten. Hurtigt røg jeg ned som nummer 36. Jeg fandt heldigvis hurtigt ind i min gode rytme og kørte mig frem i feltet igen. Det endte med en plads som nummer 22 (og nummer 7 af de “førsteårs”) og det er jeg sådan set tilfreds med. Men havde jeg nu kommet bedre fra start, ville jeg helt sikkert have endt mellem de 15 bedste. Jeg skal nok forbedre mig ;-). Tak til alle mine sponsorer, der gør dette muligt.

Share this content: