World Cup i Maasmechelen den 29. oktober 2022

Vejret var fint, 25 graders varme og ingen vind, så det var utroligt fine betingelser til et godt cross-løb. Ruten var virkelig god og meget udfordrende. Mange lande stillede til start og selv USA og Canada stille med deres landshold, så det var virkelig et anderledes løb for mig. Og så det, at jeg for første gang var i landsholdsdragten gjorde dette løb til noget helt særligt.

Da jeg jo er ny i dette game, startede jeg i den sidste ende, men kørte mig godt op i midten af feltet. På sidste omgang skete der så det kedelige, at min kæde røg af og satte sig helt fast. Der sluttede min debut i World Cuppen. Mekanikeren – min far – brugte timer for at få kæden af. Den var helt smadret og cyklen havde også fået et træls hul. Hullet er nu lukket og en ny kæde er monteret, så jeg er parat til næste udfordring på Koppenberg på tirsdag.

Share this content: