UCI-løb på Koppenberg, Belgien den. 1. november 2022

Brostenene på Koppenberg er legendariske. Alle cykelryttere vil gerne prøve kræfter med de knoldede sten. Tirsdagens UCI-løb startede med fuld skrald til toppen af den hårde stigning med max stigningsprocent på 22 og det var vildt. Jeg startede igen som en af de sidste i rækken af de 85 startende, men jeg kom godt afsted og kørte mig langsomt, men sikker frem i feltet. Jeg var oppe som 38, men banen var vildt knoldet, så jeg smed kæden igen, men kunne denne gang selv sætte den på og komme videre. Det hele endte med en plads som nummer 52. Nu må mine resultater da snart resultere i nogle bedre startplaceringer.

Koppenberg Cross er det vildeste løb jeg har kørt. Ca 6000 tilskueren havde køb billetter på forhånd, så mit gæt er, at der har været omkring 10.000 tilskuere. En rigtig fed oplevelse.

Share this content: