Løbsrapport – Sverige weekend

Dag 1:

Første dag i Sverige var en hård omgang. Jeg kom godt fra start, men havde et træls styrt efter ca 2 min, som resulterede i at min bagbremse gik i stykker. Jeg var så 40 sekunder efter den bagerste. Jeg kom på cyklen og fandt mit eget tempo. Jeg kørte et ok løb efter styrtet og ender som nummer 10 hvilket vi sige, at jeg får UCI point.

Dag 2:

Dag nummer to i Sverige. Jeg kom dårligt fra start, men kørte mig hurtigt op gennem feltet. Jeg blev lidt for ivrig i et sving og vælter. Jeg kom på benene og får rettet mit styr, som sad skævt. Da jeg kom igang igen, fandt jeg ud af, at begge mine bremser var gået i stykker og skulle derfor i pit for at få ny cykel. Jeg fik skiftet til ny cykel, men min ene sko var også gået i stykker. Jeg kørte altså et løb med en ødelagt sko og en ødelagt bremse på den nye cykel, som vi ikke kunne nå at få lavet fra dagen før. Trods alle uheld havde jeg stadig gode ben og kørte et godt og hurtigt løb og endte som nummer 10 igen. Det er ok.

Alt i alt en fed weekend, men jeg kan godt undvære alle uheldene.

Jeg kom hjem med 2 UCI point.

Share this content: